Jaren geleden in een schoenenwinkel in Amsterdam Noord. Op zoek naar nieuwe schoenen, altijd weer lastig. Meestal keus uit ‘dat ene paar dat goed genoeg zit’ of ‘geen schoenen’. Ik paste een paar en zei: ‘ze zitten lekker’. Waarop de verkoper opmerkte: ‘lekker zìtten doen ze allemaal…’ En me flink op en neer liet lopen in de winkel. Dat paar schoenen heb ik gekocht en compleet versleten. Ik ben er later nog wel eens geweest. Zo’n service daar kom je voor terug.

Schoenen… je wilt dat ze lekker zitten en goed staan. Maar hoe ze lopen is uiteindelijk het belangrijkste. De een heeft maatje gemiddeld en kan overal slagen. De ander heeft een wat origineel model voeten en zoekt wat langer. Een winkel met goede kwaliteit schoenen, aandacht voor de pasvorm en het uiterlijk. En voor de klant die er als het goed is, een hele tijd plezier van heeft.

Soms blijkt een paar schoenen van je eigen vertrouwde merk toch niet helemaal okee. Dat gebeurde me met een paar prachtige Loints die op vond op Marktplaats. Juiste model, juiste maat en toch… Ze liepen niet lekker. Sinds kort heb ik ze wel graag aan. Hoe dat kan lees je op deze pagina.

nu lopen ze wel lekker
nu lopen ze wel lekker
Lekker zìtten doen ze allemaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *